Ε.Μ.Ε.: Αναβολή της Ημερίδας με θέμα «Ανοιχτός διάλογος για τις πρακτικές των Εκπαιδευτικών στα Μαθηματικά της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης»

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς λοίμωξης από το νέο κοροναϊό σχετικά με τις σχολικές μονάδες, τους φορείς που προσφέρουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες και κοινωνικές δραστηριότητες, αποφάσισε να αναβάλει την διοργάνωση της ημερίδας για το Δημοτικό «Ανοιχτός διάλογος για τις πρακτικές των Εκπαιδευτικών στα Μαθηματικά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης»,που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή  20 Μαρτίου 2020 στις 17:00.

     Ελπίζουμε η επιδημία να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και να είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία υλοποίησης της ημερίδας, κατά πάσα πιθανότητα το φθινόπωρο του 2020.

     Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση αλλά εκτιμούμε ότι όλοι οφείλουμε να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση ενός σοβαρού ζητήματος που άπτεται της δημόσιας υγείας και ασφάλειας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

     Ο Πρόεδρος                                                                                          Ο Γενικός Γραμματέας
     Ανάργυρος Φελλούρης                                                                              Παναγιώτης Δρούτσας
 Καθηγητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου                                       Καθηγητής Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *