Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος αναλαμβάνει δωρεάν τον σχεδιασμό τουριστικού μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης

Το Σχέδιο Τουριστικού Μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης ανέλαβε να εκπονήσει το Ερευνητικό Εργαστήριο «TourLab» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, με πρωτοβουλία του Διευθυντή του Εργαστηρίου και Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης του Πανεπιστημίου, καθηγητή κ. Ευάγγελου Χρήστου. 

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπογράφηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στην Επίσημη Τελετή Εγκαινίων της 35ης Διεθνής Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia στο Σ.Κ. «Ιωάννης Βελλίδης» από την Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κα Βούλα Πατουλίδου, και τον Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, κ. Ευάγγελο Χρήστου. Παρόντες ήταν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος καθηγητής κ. Παναγιώτης Τζιώνας. 

Το Σχέδιο Τουριστικού Μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης θα το εκπονήσει εντελώς δωρεάν το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού «TourLab» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, για λογαριασμό του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, χωρίς να δαπανηθούν χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου! Όπως τόνισε ο κ. Παναγιώτης Τζιώνας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος υλοποιεί στην πράξη με όλες του τις δυνάμεις την σύνδεση με την κοινωνία και την οικονομία στο πλαίσιο της ευθύνης του ως ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια πανεπιστήμια της χώρας μας. Ο κ. Ευάγγελος Χρήστου επεσήμανε ότι, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος παρέχει ολοκληρωμένες και καινοτομικές προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου έρευνα και συμβουλές υπηρεσίες. Η κα. Βούλα Πατουλίδου τόνισε τη διαρκή δέσμευση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης για την ουσιαστική τουριστική ανάπτυξη της πόλης με αποδοτικές δράσεις και επιτυχείς συνεργασίες σε όλους τους τομείς.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *